Beaver werkkleding

Werkkleding voor professionals

Beaver collectie

De Beaver werkkleding van Anchor Workwear lijkt door de unieke stofeigenschappen een beverhuid. Kenmerkend voor deze collectie werkkleding:

  • Soepele stof met hoog draagcomfort
  • Water & winddicht
  • Vuilafstotend

Daarnaast voelt de kleding heerlijk zacht aan en heeft een bijzonder hoog draagcomfort. Door de inzet van de Hi-Tech Liner techniek in de H-T jassen uit de beaver collectie zijn deze 100% waterdicht. Het tapewerk is niet gepattenteerd, maar wel van hoge kwaliteit.

Binnen de beaver line is er naast de gecertificeerde EN ISO 20471 werkkleding voor hoge zichtbaarheid ook een lijn beschikbaar zonder striping en fluor kleuren. Hierdoor is deze werkkleding lijn inzetbaar in een grote diversiteit aan branches.

Bent u wel gecharmeerd van de eigenschappen van deze collectie, maar voldoet de standaard Beaver werkkleding nog niet helemaal aan uw specifieke wensen? In dat geval gaan we graag eens vrijblijvend het gesprek met u aan over onze maatwerkoplossingen.

Beaver eigenschappen

Kwalitatieve werkkleding met hoog draagcomfort

N

Waterdicht

N

Vuilafstotend

N

Perfect reinigbaar

N

Kleurecht

N

Oersterk

Beaver kwaliteiten

Waterdicht is de standaard

Anchor staat sinds jaar en dag bekend als leverancier van hoogwaardige en waterdichte jassen. Onze ervaren tapers leveren kwalitatief topwerk. Werk dat terug te vinden is in de Beaver collectie. Daarom garanderen wij uw klanten 100% droog draagcomfort wanneer u kiest voor onze lijn met waterdichte liner.

Beaver kwaliteiten

Beaver nylon

Dat beaver nylon unieke kwaliteiten heeft, hoeven we u vast niet meer te vertellen. Ondanks dat roept het wel vagen op zoals beaver is toch ouderwets? Beaver stof bestaat inderdaad al enige tijd, maar wij hebben nog een grote groep klanten die er bij zweren, dit is niet voor niks. Bent u op zoek naar hoogwaardige werkkleding product, zet ons design team aan het werk voor uw eigen lijn.

Beaver

Beaver voorraad artikelen

Maatwerk Beaver kleding

Beaver private label werkkleding

Met onze custom workwear oplossingen produceren wij maatwerk. Dit iz gebaseerd op onze Beaver collectie waarbij met een simpele aanpassing zoals het aanbrengen van extra zakken, logo of kleuraanpassingen een nieuw product kan worden gemaakt, maar ook een volledig nieuw ontwerp met eigen pasvorm en stijl is mogelijk.

Wij hebben een team in huis dat voor u het de designfase met patronage om kan zetten in sampling en de uiteindelijke productieserie. Allemaal geheel in eigen beheer en met gebruik van onze eigen productie ateliers, waardoor wij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Overige collectie pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier