Verkeersregelaars kleding

Veiligheid en Comfort op de eerste plaats

Werkkleding voor verkeersregelaars

De nieuwe lijn van Anchor Workwear voor verkeersregelaars voldoet aan de strengste voorwaarden op het gebied van hoge zichtbaarheid: EN ISO 20471 en aan de door het ministerie van verkeer en waterstaat opgestelde richtlijn voor Verkeersregelaars kleding. Zo kunnen de verkeersregelaars met een gerust hart veilig aan de slag en zijn zij goed zichtbaar in elk weertype.

Naast deze vanzelfsprekende eisen aan de kleding is de lijn van Anchor ontworpen met comfort en flexibiliteit in het achterhoofd. Zo maken wij in onze polo’s en softshells in de verkeersregelaarslijn gebruik van stretch stoffen en elastische reflectie. Daarnaast is de Midi-Parka een echte 4-seizoenen jas, er is namelijk een losse voering en capuchon voor beschikbaar en je kunt de softshell inritsen als voering in de Midi-Parka. Natuurlijk is de Midi-Parka waterdicht en voldoet hij aan de EN ISO 343 normering.

De softshell is als jas winddicht en bied dankzij de stretch stof en elastische reflectie een hoog draagcomfort, maar is daarnaast ook nog eens uniek vanwege de afritsbare mouwen. Zelfs met de mouwen afgeritst voldoet de softshell aan de EN ISO 20471 normering en kan deze gedragen worden in het veranderende Nederlandse weer.

Bent u als handelaar op zoek naar een complete verkeersregelaarslijn in hoogwaardige kwaliteit, met een concurrerende prijs dan bent u met onze verkeersregelaarslijn verzekerd van een prachtig pakket dat aan de wensen van de meest veeleisende drager zal voldoen.

Heeft u interesse in maatwerk oplossingen gebaseerd op de Anchor verkeersregelaarslijn of naar Custom made producties in het algemeen dan kunt u bij ons altijd slagen. Ons gespecialiseerde team werkt graag uw aanvraag uit tot een complete oplossing. Voor meer informatie kunt  u terecht op de Custom Workwear pagina, of neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De nieuwe standaard voor verkeersregelaarskleding

Veiligheid en comfort voorop

N

Complete verkeersregelaarslijn van hesje, polo, softshell, midi-parka en broek en regenkleding

N

Voldoet aan EN ISO 20471 en de richtlijn voor verkeersregelaars

N

Comfortabele pasvorm

N

Modulair kleding ontwerp

N

4-Seasons kleding

Hoogzichtbaar in alle weersomstandigheden

EN ISO 20471

De EN ISO 20471 norm verzekert u van kleding die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hoge zichtbaarheid. Dit zorgt ervoor dat de verkeersregelaars veilig hun werk kunnen doen en in onoverzichtelijke verkeerssituaties alles in goede banen kunnen leiden

Naast de fluorescerende kleuren die zijn getest om ook bij intensief wassen kleurecht te blijven zorgt ook de reflectie voor een verhoging van de zichtbaarheid. Bij Anchor hebben we ervoor gekozen om op de polo’s en de softshell delen van de reflectie uit te voeren in elastische striping. Dit verhoogd het draagcomfort voor de drager. 

Een oplossing voor elk weertype

EN 343 en comfort zijn de basis. 

De weersbestendigheid voor verkeersregelaarslijn is bij de ontwikkeling van deze lijn niet vergeten. Dankzij de gebruikte stoffen is onze kleding zelfs met slecht weer comfortabel om te dragen. De Midi-Parka voldoet aan de EN 343 normering waardoor de drager tijdens het werk droog blijft in de meest omstuimige weersomstandigheden. Daarnaast houd de wattinevoering, of softshell die te gebruiken is als voering, de drager warm wanneer dit nodig is en zijn deze snel en gemakkelijk te verwijderen wanneer het weer dit toelaat. Dankzij het modulaire design kan er voor elke weersomstandigheid een juiste oplossing worden gedragen met de Anchor Workwear lijn. 

Anchor Workwear Verkeersregelaarkleding voldoet aan de EN ISO 20471 norm

EN ISO 20471

Anchor Workwear werkkleding met EN 343 normering

EN 343

Anchro Workwear Kleding met stretcheigenschappen

Kleding met
stretcheigenschappen

Anchor Workwear werkkleding Gegarandeerd kleurecht

Gegarandeerd kleurecht

Verkeersregelaarslijn 

Uit voorraad leverbaar

Werkkleding als visitekaartje voor uw bedrijf

Custom Workwear werkkleding

Met onze custom workwear oplossing produceren we o.a. maatwerk kleding voor ondernemers die een verkeersrelelaarslijn zoeken buiten de standaard lijn. 
De tailormade aanpassingen kunnen zoiets eenvoudigs zijn als een logo, extra zak, lus of kleuraanpassing op reeds bestaande artikelen uit ons assortiment. Maar ook een volledig nieuw ontwerp en maatvoering behoren zeker tot de mogelijkheden. Dit uiteraard volledig in lijn met de laatste veiligheidsnormen en voorschriften. 

Heeft u een klant binnen die verkeersregelaarskleding op maat zoekt, of wilt u een eigen kledinglijn in de markt zetten, ga dan eens vrijblijvend het gesprek aan met onze specialisten.

Workwear kleding

Overige collectie pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier