Bouw en industrie kleding

Anchor workwear, daar kun je op bouwen

Bouw & Industrie Branche

De Bouw & Industrie is dé leidende sector in ons bedrijvige Nederland. Economische trends worden hier als eerste waargenomen waarna ze doorsijpelen naar de andere sectoren. We zijn er dus allemaal bij gebaad dat het de mannen en vrouwen in deze sector qua veiligheid en comfort aan niets ontbreekt.

Anchor Workwear draagt daar op haar beurt een steentje aan bij door bedrijfs- en werkkleding te maken die naadloos aansluit op de eisen en behoeften in deze branche. Zichtbaarheid, een lange levensduur en comfort zijn hierbij voor ons absolute speerpunten.

In onze standaard kledinglijn valt er dan ook al een hoop te kiezen, kijkende naar inzetbaarheid, gebruik van kleuren en materialen. Ook wanneer u specifiekere eisen heeft op het gebied van bescherming zoals bijvoorbeeld vlam vertragende kleding of bescherming tegen chemicaliën is Anchor Workwear de perfecte gesprekspartner.

Bent u op zoek naar een unieke maatwerk oplossing voor uw bouw- en industrie werkkleding? U bent bij Anchor Workwear aan het juiste adres.

OERSTERK EN HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Standaard oplossingen

N

Ruim assortiment bedrijfskleding

N

Brede inzetbaarheid

N

Gebruik van hoogwaardige materialen

N

Optimale zichtbaarheid door EN ISO 20471

N

Bescherming tegen weer en wind dankzij EN 343

N

Uit voorraad leverbaar

Comfort voorop

Ruime pasvorm & bewegingsvrijheid

Werken in de Bouw & Industrie betekent de gehele dag in de weer zijn. Comfort, een ruime maatvoering en dus bewegingsvrijheid zijn dan van groot belang. Het gebruik van precies de juiste materialen op de juiste plaatsen in de kleding is dé manier hoe wij steeds weer onze hoge en kenmerkende comfortstandaard realiseren. Stoffen als Beaver Nylon, meer laags jassen, uitritsbare mouwen of gehele softshells die als voering in te ritsen zijn in de midi-parka’s.

Van top tot teen

Ruim Assortiment 

Werkkleding stopt niet bij alleen een goede jas. Anchor Workwear voorziet daarom uw werknemers of klanten graag van een totale veilige en comfortabele outfit. Dus van winterjas tot broek, en van polo tot overall. Allemaal in verschillende uitvoeringen en passende bij elke werksituatie in deze sector.   

Acnhor Workwear kleding conform EN ISO20471

EN ISO20471

Waterdichte werkkleding van Anchor Workwear conform norm EN 343

EN 343

Acnhor Workwear gebruikt ademende stoffen

Ademend

Bouw en industrie

Voorraad artikelen

Nieuwe huisstijl, aanbesteding of private label

Anchor’s Custom made workwear

Met onze Custom made workwear oplossingen  binnen de Bouw & Industrie branche bent u er zeker van dat er hoogwaardige kleding wordt afgeleverd. Bent u als onafhankelijke kledingleverancier in deze branche op zoek naar een simpele oplossing zoals een logo, extra zak, lus of kleuraanpassing op reeds bestaande artikelen uit ons assortiment of op zoek naar een compleet nieuw design dat aansluit bij de perfecte oplossing voor uw klant, dan bent u bij Anchor Workwear aan het juiste adres. 

Dankzij onze eigen designer en patronen maakster zijn wij in staat samen met u tot de perfecte oplossing te komen. Daarnaast begeleiden wij u door het hele proces van ontwerp tot aan levering en dit alles uiteraard volledig in lijn met de laatste veiligheidsnormen en voorschriften.

Heeft u een klant binnen de Bouw & Industrie die een oplossing op maat zoekt, of wilt u een eigen kledinglijn in de markt zetten, ga dan eens vrijblijvend het gesprek aan met onze specialisten.

Workwear kleding

Overige Branche pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier