Facilitair

Bedrijfskleding als visitekaartje voor uw bedrijf

Facilitaire werkkleding voor zorg en horeca

Nergens is een representatieve uitstraling zo belangrijk als in de facilitaire dienstverlening.  Zij maken met hun werk de wereld om zich heen een stukje mooier en daarom verdienen deze mensen het beste.  Bij de Anchor Workwear collectie ziet u dit terug in de gekozen stoffen. Deze zijn gekozen omdat zij comfortabel aanvoelen, lang meegaan en bewezen goed blijven bij intensief wassen.

Bent u op zoek naar meer dan onze standaard werkkleding voor uw medewerkers of klanten? Ook dan bent u bij Anchor Workwear aan het juiste adres. Wij bieden namelijk hoogwaardige maatwerk oplossingen voor al uw bedrijfskleding in deze sector.

Extra lange levensduur

Hoogwaardige bedrijfskleding

N

Kleurecht

N

Extra lange levensduur

N

Comfortabele pasvorm

N

Geproduceerd in eigen Fair Wear gecertificeerde ateliers

N

Uit voorraad leverbaar

Gegarandeerd kleurvast

Lange levensduur draagt bij aan beter milieu 

Anchor Workwear is een voorvechter voor een duurzamer milieubeleid binnen de workwear industrie.  Middels de kwaliteit van onze werkkleding voor o.a. de facilitaire dienstverlening, zorg en horeca dragen wij hier ons steentje aan bij. Onze kleding is blijvend kleurecht en de gebruikte stoffen zijn hoogwaardig, waardoor onze werkkleding in zijn geheel langer meegaat. Op die manier voorkomen wij dat er massa’s aan kledingstukken worden weggegooid en reduceren wij onze footprint op de aarde. 

Verantwoord werken, met aandacht voor schoeisel

Ecco professional

 

Naast aandacht voor bedrijfskleding moet er ook voldoende aandacht zijn voor het schoeisel van uw medewerkers of bij uw klanten. Ecco professional wordt gekenmerkt door het gebruik van Goretex. Hierdoor is de schoen sterk, waterdicht, stevig en kenmerken ze zich door een bijzonder goede pasvorm.

 De zool is daarnaast ergonomisch gevormd en voorzien van antislip. Hiermee is de Ecco Professional een onmisbare schakel in de bedrijfskledinglijn voor de facilitaire dienstverlening.

 

Anchor Workwear werkkleding is kleurvast

Kleurvast

Anchor Workwear gebruikt ademende stoffen voor werkkleding

Ademend

Facilitair

Voorraad artikelen

Professionele werkkleding als visitekaartje

Custom Workwear werkkleding

Met onze custom made workwear oplossing produceren we maatwerk kleding voor de zorg en horeca. Maar zeker ook voor onafhankelijke kledingleveranciers in deze branche. De tailormade aanpassingen kunnen zoiets eenvoudigs zijn als een logo, extra zak, lus of kleuraanpassing op reeds bestaande artikelen uit ons assortiment. Maar ook een volledig nieuw ontwerp en maatvoering behoren zeker tot de mogelijkheden. Dit uiteraard volledig in lijn met de laatste veiligheidsnormen en voorschriften in uw branche.

Workwear kleding

Overige Branche pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier