A-line werkkleding

Werkkleding voor professionals

A-line moderne werkkleding

Onze A-Line (all weather) werkkleding is moderne bedrijfskleding voor de hardwerkende professional. Kenmerkend voor deze werkkleding:

  • Modulair kleding. De softshell en losse wattinevoering is in te ritsen in de Midi-Parka
  • Verkrijgbaar in Hi-Vis en UNI kleur lijn
  • EN ISO 20471 & EN ISO 343 certificering

De hoogwaardige striping en kleurvaste eigenschappen van de stoffen maakt onze A-line collectie uitermate geschikt voor elke situatie waarin hoge zichtbaarheid bijdraagt aan de veiligheid van de drager. Ook is de lijn beschikbaar in verschillende UNI kleuren waardoor de A-Line collectie inzetbaar is in nagenoeg elke branche.

Bent u geinteresseerd in een eigen lijn met als uitgangspunt onze A-Line kleding, of heeft u iets heel anders in gedachte, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van onze custom workwear oplossingen te bespreken.

Product eigenschappen

Kwalitatieve werkkleding met hoog draagcomfort

N

Moderne pasvorm

N

Geschikt voor elk weertype

N

Softshell of wattinevoering in te ritsen in Midi-Parka

N

EN ISO 20471 & EN343 gecertificeerd

Alleen het beste is goed genoeg

Anchor Workwear kiest uitsluitend voor YKK ritsen

Wij stellen hoge eisen aan de ritsen in onze werkkleding. Logisch ook, want deze hebben het vaak zwaar te verduren. Daarom kiezen wij bij Anchor Workwear uitsluitend voor YKK ritsen. Deze ritsen kunnen tegen een stootje en vergeven de gebruiker een onoplettend moment. Dus de ene dag regen, een dag later zon, gevolgd door een gure wind? Onze all weather werkkleding is overal tegen op gewassen.

Standaard uitgerust

Industrieel wasbare striping

Alle Anchor voorraad artikelen zijn standaard uitgerust met industrieel wasbare striping. De reden dat wij kiezen voor deze onverwoestbare striping is niet dat elk kledingstuk industrieel gewassen wordt, maar dat dit het beste past bij de minstens zo onverwoestbare kleding.

A-line

Voorraad artikelen

Werkkleding als visitekaartje voor uw bedrijf

A-line custom workwear werkkleding

Met onze custom workwear oplossingen produceren wij maatwerk. Wanneer u kiest voor een oplossing op basis van onze A-Line maakt een simpele aanpassing zoals het aanbrengen van extra zakken, logo of kleuraanpassingen al een groot verschil, maar ook een volledig nieuw ontwerp met eigen pasvorm en stijl is mogelijk.

Wij hebben een team in huis dat voor u de designfase inclusief patronen om kan zetten in sampling en de uiteindelijke productieserie. Allemaal geheel in eigen beheer en met gebruik van onze eigen productie ateliers, waardoor wij kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen. 

Werkkleding als visitekaartje voor uw bedrijf

Overige collectie pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier