Weg- en waterbouw

Zichtbaar en comfortabel in elk weertype

Werkkleding Weg- en Waterbouw

In Nederland wordt er altijd wel ergens aan de weg gewerkt. Logisch ook, want onze infrastructuur behoort elk jaar weer tot de absolute wereldtop. Dit danken we aan die hardwerkende Nederlandse mannen en vrouwen van de weg- en waterbouw en daar mogen we best trots op zijn. Zij verdienen dan ook de allerbeste werkkleding om hun dagelijkse werkzaamheden in uit te voeren.

Anchor Workwear heeft in het assortiment fantastische oplossingen voor de uitdagingen in deze sector. Wij doen geen enkele concessie waar het gaat om veiligheid, zichtbaarheid, comfort en functionaliteit. Daarom gebruiken we alleen hoge kwaliteit zichtbaarheidsstriping. Bovendien zijn de materialen oersterk, waterdicht en dus perfect bestand tegen het veranderlijke Nederlandse weer.

Bent u op zoek naar een unieke maatwerk oplossing voor uw weg- en waterbouw werkkleding? Ook dan bent u bij Anchor Workwear aan het juiste adres.

Veeleisend werk vraagt om het beste

Onze standaard oplossingen 

N

Ruime pasvorm voor optimale bewegingsvrijheid

N

Uitgewerkte kleding met talloze opbergmogelijkheden

N

EN ISO 20471 softshell lijn met stretch

N

Onverwoestbare buitenstoffen

N

Uitsluitend gebruik van industrieel wasbare striping

Hoogzichtbaar in alle weersomstandigheden

EN ISO 20471

De EN ISO 20471 norm verzekert u van kleding die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hoge zichtbaarheid. Hoge zichtbaarheid is belangrijk bij weg- en waterbouw kleding. Onze Hi-Vis en RWS producten zijn daarom uitgerust met hoogwaardige striping. Deze industrieel wasbare striping zorgt ervoor dat de weg- en waterbouwers gegarandeerd opvallen onder alle omstandigheden. Naast de striping is ook de kwaliteit van de stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw werkkleding absoluut kleurvast is.

Bescherming tegen het Nederlandse weer

Weersbestendigheid EN 343

De weersbestendigheid voor onze weg- en waterbouw lijn is zeker 1 van onze speerpunten. Dankzij de gebruikte stoffen is onze kleding zelfs met slecht weer comfortabel om te dragen. Daardoor ademt de kleding en voert het actief het water af naar buiten. Door de gebruikte stoffen en de getapete naden maakt regen en wind geen kans.

Anchor Workwear werkkleding voor weg- en waterbouw voldoet aan de EN ISO20471 norm

EN ISO20471

Anchor Workwear werkkleding conform EN 343 normering

EN 343

Weg en waterbouw

RSW en EN20471 voorraad artikelen

Werkkleding als visitekaartje voor uw bedrijf

Custom Workwear werkkleding

Met onze custom workwear oplossing produceren we o.a. maatwerk kleding voor ondernemers in de weg- en waterbouw.
De tailormade aanpassingen kunnen zoiets eenvoudigs zijn als een logo, extra zak, lus of kleuraanpassing op reeds bestaande artikelen uit ons assortiment. Maar ook een volledig nieuw ontwerp en maatvoering behoren zeker tot de mogelijkheden.Dit uiteraard volledig in lijn met de laatste veiligheidsnormen en voorschriften. 

Heeft u een klant binnen de weg- en waterbouw die een oplossing op maat zoekt, of wilt u een eigen kledinglijn in de markt zetten, ga dan eens vrijblijvend het gesprek aan met onze specialisten.

Workwear kleding

Overige Branche pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier