Transport en logistiek

Zichtbaarheid en comfort zowel binnen als buiten

Werkkleding Transport en Logistiek

Anchor werkkleding voor de transport en logistiek is altijd comfortabel en flexibel inzetbaar. Naast logistiek medewerkers moeten ook chauffeurs deze werkkleding dagelijks naar tevredenheid kunnen dragen. Zodoende is een kledinglijn die zowel binnen als buiten inzetbaar is een absolute must. 

Daarnaast is in deze sector veiligheid een absolute noodzaak. Essentieel is de hoge zichtbaarheid en herkenbaarheid van de werkkleding, wat de dag ook brengt. 

Bent u naar meer opzoek dan onze standaard werkkleding voor uw  klanten? Dan bent u bij Anchor Workwear aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige maatwerk oplossingen voor al uw werkkleding. Dus ook in de transport en logistiek.

Ontworpen voor maximale inzetbaarheid

Standaard oplossingen

N

Hoog draagcomfort

N

Inzetbaar in elke situatie

N

EN ISO 20471 gecertificeerd

N

Ruim en veelzijdig assortiment

N

Uit voorraad leverbaar

Voor logistiek medewerkers

Werkkleding met draagcomfort

Ademende werkkleding is tijdens logistieke werkzaamheden ontzettend belangrijk, doordat er constant fysieke inspanning wordt geleverd door werknemers in deze sector. Tevens zorgt de afwerking van ritsen en naden ervoor dat in deze veeleisen omgeving de kleding een lange levensduur heeft. 
Ook zorgt deze hoogwaardige afwerking ervoor dat water geen kans krijgt om door de kleding heen te komen. Veel werkzaamheden in de logistieke sector worden ook geregeld op het buitenterrein  uitgevoerd en dan is het wel zo prettig dat de drager kan vertrouwen op goede bescherming. 

Voor chauffeurs en transporteurs

Zichtbare werkkleding

Onderweg en op de plaats van bestemming zijn chauffeurs meer dan eens genoodzaakt het comfort van de cabine te verwissel voor buitenlucht. Of het nu gaat om onoverzichtelijke parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen of met pech op de vluchtstrook, de werkkleding van Anchor zorgt ervoor dat zij goed zichtbaar hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.  Dankzij de striping en kleurvaste fluor stoffen vallen zij in elke situatie goed op. 

Werkkleding van Anchor Workwear voldoet aan EN ISO20471

EN ISO20471

Anchor Workwear kleding voor Transport en Logistiek in kleurvast

Kleurvast

Werkkleding van Anchor Workwear voldoet aan de EN 343 norm

EN 343

Transport en logistiek

Voorraad artikelen

Professionele werkkleding als visitekaartje

Anchor’s Custom made workwear 

Met onze custom workwear oplossing produceren we maatwerk kleding voor ondernemers in de transport en logistiek branche. Als onafhankelijke kledingleveranciers in deze branche weet u als geen ander wat er speelt. Dankzij onze unieke werkwijze kunt u daar fantastisch op inspringen. Samen met u maken wij kleding die voldoet aan al uw eisen. 

De tailormade aanpassingen kunnen zoiets eenvoudigs zijn als een logo, extra zak, lus of kleuraanpassing op reeds bestaande artikelen uit ons assortiment, maar ook een volledig nieuw ontwerp en maatvoering behoren tot de mogelijkheden. Dit uiteraard volledig in lijn met de laatste veiligheidsnormen en voorschriften.

Neemt u vrijblijvend contact met u op om samen te bespreken wat Anchor voor u kan doen bij uw nieuwste project. 

Workwear kleding

Overige Branche pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier