Comfort line

 

Maak kennis met de Comfort line

Moderne pasvorm met oog voor details

De Comfort Line is opgebouwd uit moderne bedrijfs- en werkkleding. Bij deze werkkledinglijn besteden we extra aandacht aan de pasvorm en dat merk je meteen. Kenmerkend voor deze moderne bedrijfskleding is:

  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Moderne pasvorm 
  • Spreeksleutel lussen op comfort jack en softshell
  • Worker met elastische tailleband
  • Branche breed inzetbaar

De Comfort Line is breed inzetbaar en daardoor uitermate geschikt voor uw klanten in de transport & logistiek, facilitaire dienstverlening, en natuurlijk de beveiligingsbranche

Wanneer u gecharmeerd bent van de Comfort Line, maar deze niet in zijn geheel voldoet aan uw specifieke kledingwensen, komen wij graag met u in contact voor een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor een Custom Workwear oplossing. 

Comfortabele werkkleding

Perfecte prijs/ kwaliteit verhouding

N

Branche breed inzetbaar

N

Fantastische pasvorm

N

Extra comfort door elastische band

N

Comfortabele gebruikte stof

N

Steekzakken van extra stevige pocketing-stof

Weersbestendig

Comfortabel buiten werken

Bij de ontwikkeling van de Comfort Line is gekozen om de kleding weersbestendig te maken. Zo zijn de naden van de comfort jack op de kritische punten getaped en is de softshell gemaakt van waterafstotende stof.
Ook is er extra aandacht besteed aan de verwerking van de ritsen in de Comfort line. Dankzij de gebruikte technieken zijn deze waterafstotend gemaakt. Zo is deze werkkleding uitermate geschikt voor mannen en vrouwen die binnen, maar ook buiten werkzaam zijn.

 

Keep it simple

Hoge prijs kwaliteit verhouding

Het ontwerp van de Comfort line is mooi in balans. De jassen en broek zijn uitgewerkt met slimme oplossingen die ervoor zorgen dat de functionaliteit zeer hoog is, maar wel met de prijs in het achterhoofd.

 

comfortline

Voorraad artikelen

Microvezel

Custom workwear werkkleding

Met onze custom workwear oplossingen produceren wij maatwerk. Dit kan gebaseerd zijn op onze Comfort line waarbij met een simpele aanpassing zoals het aanbrengen van extra zakken, logo of kleuraanpassingen een nieuw product kan worden gemaakt. Echter is ook een volledig nieuw ontwerp mogelijk met eigen pasvorm en stijl.

Wij hebben een team in huis dat voor u de designfase inclusief patronen om kan zetten in sampling en de uiteindelijke productieserie. Allemaal geheel in eigen beheer en met gebruik van onze eigen productie ateliers, waardoor wij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Overige collectie pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier