Kleding voor verkeersregelaars

Kleding die comfort en veiligheid bied

Verkeersregelaars branche

 

De branche voor verkeersregelaars heeft in de afgelopen periode behoorlijk wat veranderingen meegemaakt. Zo zijn bijvoorbeeld nu de gemeentes verantwoordelijk voor de aanstelling van verkeersregelaars bij evenementen. En is tevens de aanstelling niet meer per evenement maar voor een heel jaar geldig in de gemeente waar de verkeersregelaar is aangesteld.

Ook voor de beroepsverkeersregelaars is het gemakkelijker geworden om aangesteld te worden. Zij dragen zorg voor een goede en veilige verkeerssituatie bij tijdelijke verkeersmaatregelen. U kunt hierbij denken aan wegwerkzaamheden of omleidingen van verkeer op de openbare weg.

Dankzij deze aanpassingen in de regeling verkeersregelaars  zorgt de wetgever ervoor dat het gemakkelijker is om veilige verkeerssituaties van tijdelijke aard te creëren. De veiligheid van deze situaties is met de kledinglijn van Anchor extra gewaarborgd. Met onze werkkleding is de drager optimaal zichtbaar en beschermt tegen de Nederlandse weersinvloeden. Het volledige assortiment kleding die geschikt is voor verkeersregelaars kunt u hier vinden.  

Bent u op zoek naar een unieke maatwerk oplossing die buiten het ruime voorraad pakket valt van onze werkkleding verkeersregelaars? Neemt u dan contact met ons op, of bekijk de mogelijkheden van een custom workwear oplossing.

Maatwerk of standaardproduct

Kies Anchor Workwear

N

Ruim assortiment verkeersregelaars werkkleding

N

Geschikt voor de beroeps- en evenementen verkeersregelaars

N

Kleding regeling verkeersregelaars

N

Gecertificeerde EN ISO 20471 werkkleding

N

Weerbestendige kleding die voldoet aan EN 343

N

Geproduceerd in eigen productie ateliers

N

Proud member of Fair Wear Foundation

Regelgeving

EN ISO 20471 & regeling verkeersregelaars

De EN ISO 20471 normering is de standaard als het gaat om zichtbaarheid van dragers van werkkleding. Er wordt een standaard gesteld aan het oppervlakte aan fluorescerend doek en aan de minimale oppervlakte van reflectie.  Alle werkkleding verkeersregelaars van Anchor voldoet tenminste aan klasse 2 van deze normering.

De regeling verkeersregelaars zet uiteen hoe het design van het kledingstuk eruit dient te zien. Dit is erg fijn voor de drager, want dit zorgt ervoor dat hij/zij voor iedereen onmiskenbaar als verkeersregelaar aan het werk is.
De eisen zijn gesteld aan o.a. de driehoek, de reflecterende striping die de driehoek omkaderd en het oppervlakte fluor oranje. Al onze kleding binnen de verkeersregelaarslijn voldoet als vanzelfsprekend aan deze richtlijn.

 

Voor elk weertype een oplossing

Ruim Assortiment 

Een verkeersregelaar kan in tal van situaties worden ingezet. Niet alleen in lekker weer voor het regelen van het verkeer tijdens een evenement, maar ook tijdens een geplande wijziging in een bestaande verkeerssituatie. Dan is niet altijd te voorspellen wat voor weer het is, maar met de Anchor lijn is er altijd een oplossing. Zo bestaat onze lijn uit een waterdichte jas die voldoet aan EN 343 en een regenbroek als het echt bar en boos is.
De softshell is daarnaast veelzijdig te gebruiken. Bij mooi weer kunnen zelfs de mouwen worden afgeritst, een unieke eigenschap in deze branche. 
Bekijk voor het volledige assortiment het overzicht hieronder en beoordeel zelf de unieke eigenschappen van ieder product. 

Voldoet aan de EU ISO 20471 norm
EN ISO 20471 
Voldoet aan de EN ISO 343 norm
EN ISO 343
Kleding met  stretcheigenschappen van Anchor Workwear

Kleding met 
stretcheigenschappen

Gegarandeerd kleurvast

Verkeersregelaarslijn

Uit voorraad leverbaar

Uw eigen kledinglijn

Anchor Custom Made Workwear

Met onze private label oplossing produceren we o.a. maatwerk kleding voor ondernemers in de verkeersregelaars branche, maar ook voor u als onafhankelijke kledingleverancier. De tailormade aanpassingen kunnen zoiets eenvoudigs zijn als een logo, extra zak, lus of kleuraanpassing op reeds bestaande artikelen uit ons assortiment, maar ook een volledig nieuw ontwerp en maatvoering behoren zeker tot de mogelijkheden. Dit uiteraard volledig in lijn met de laatste veiligheidsnormen en voorschriften. Daarnaast wordt uw kleding geproduceerd in 1 van onze eigen productie ateliers welke Fair Wear gecertificeerd zijn.

Ziet u werkkleding ook als een visitekaartje voor uw bedrijf, of dat van uw klant? Ga dan eens vrijblijvend het gesprek aan met een van onze specialisten.

Workwear kleding

Overige Branche pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier