Polo & Sweater werkkleding

Werkkleding met alleen maar voordelen

Polo & Sweater collectie

Onze Polo & Sweater collectie is werkkleding die keer op keer ongeëvenaard blijft. Kenmerkend voor deze unieke bedrijfskleding is:

  • Kleurvast
  • Krimpvrij
  • Anti bacterieel

Daarnaast voelt de kleding zacht, is door ‘Vocht Control’ altijd droog en heeft daardoor een bijzonder hoog draagcomfort.

De Polo & Sweater collectie van Anchor Workwear is aan de buitenzijde gefabriceerd van SecondLife® Rpet en aan de binnenzijde van Tencel®. Door het gebruik van deze unieke stoffen in combinatie met uni kleuren leent deze collectie werkkleding zich voor alle denkbare branches.

Bent u wel gecharmeerd van de eigenschappen van deze collectie, maar voldoet de standaard Polo & Sweater werkkleding nog niet helemaal aan uw specifieke wensen? In dat geval gaan we graag eens vrijblijvend het gesprek met u aan over onze maatwerkoplossingen.

Unieke stofkwaliteiten

Complete lijn werkkleding

N

Duurzaam

N

Vocht afdrijvend

N

Antibacterieel

N

Goed reinigbaar

N

Sneldrogend

N

Kleurecht

N

Oersterk

Duurzaamheid

Sencondlife ® Tencel; een 100% groen vezel

Tencel is de meest hygiënische natuurlijke vezel en wordt gemaakt van houtpulp. Deze vezel voorkomt de groei van bacteriën, zonder hierbij te vertrouwen op de toevoeging van chemicaliën. Een perfecte vochtregulering zorgt ervoor dat het vocht direct geabsorbeerd en naar de buitenkant van de vezel getransporteerd wordt. Zo ontstaat er geen vochtlaag op de huid, waar bacteriën voor onaangename geur kunnen zorgen. Daarnaast voorkomt Tencel huidirritaties en voelt blijvend zacht en soepel aan, dus ook na veelvuldig wassen.

Duurzaamheid

Sencondlife ® Rpet; een 100% duurzaam vezel

Rpet is een nieuw gerecycled duurzaam garen ontwikkeld uit hergebruikte plastic flessen. Rpet biedt een hoog draagcomfort, perfecte kleurechtheid en de mogelijkheid om zonder krimp of verkleuring kleding veelvuldig te wassen. Met Rpet bent u gegarandeerd van een perfecte ‘vocht control’ waardoor zweet snel naar buiten wordt getransporteerd om daar te verdampen.

Polo & Sweater

Polo & Sweater voorraad artikelen

Maatwerk polo & sweater

Polo & Sweater custom workwear werkkleding

Met onze custom workwear oplossingen produceren wij maatwerk. Dit is gebaseerd op onze polo’s en sweaters waarbij met een simpele aanpassing zoals het aanbrengen van extra zakken, logo of kleuraanpassingen een nieuw product kan worden gemaakt, maar ook een volledig nieuw ontwerp met eigen pasvorm en stijl is mogelijk.

Wij hebben een team in huis dat voor u het de designfase met patronage om kan zetten in sampling en de uiteindelijke productieserie. Allemaal geheel in eigen beheer en met gebruik van onze eigen productie ateliers, waardoor wij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Overige collectie pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier