Microphase werkkleding

Lichte & luchtige werkkleding

De microvezel lijn

De Microphase Line is opgebouwd uit bedrijfs- en werkkleding van hoogwaardige microvezel stof. Kenmerkend voor deze unieke bedrijfskleding is:

  • Hoogwaardige microvezel
  • Waterdicht
  • Lichtgewicht

Bijzonder is het gewicht van de stof in deze kledinglijn. Deze is zo laag, dat de mannen en vrouwen in deze werkkleding gegarandeerd een hoog en constant draagcomfort ervaren.

Microphase Line is dan ook dé kledinglijn wanneer u op zoek bent naar professionele All Weather oplossingen en wordt vooral ingezet in de beveiligings branche. De jassen in deze kledinglijn zijn namelijk stuk voor stuk voorzien van een uitritsbare voering.

Bent u wel gecharmeerd van de eigenschappen van deze collectie, maar voldoet de standaard Mircophase Line nog niet helemaal aan uw specifieke kledingwensen? In dat geval gaan we graag eens vrijblijvend het gesprek met u aan over onze maatwerkoplossingen.

All Weather & All Season

Totaal oplossing in één werkkledinglijn

N

Lichtgewicht

N

Hoog draagcomfort

N

Waterdicht

N

Autoritaire uitstraling

N

Speciaal voor beveiligingsbranche

Microphase toepassingen

Microphase regenbroek voor beveiligers

Werken in weer en wind is inherent aan de beveiligingsbranche. Daarom is het goed te weten dat de Microphase Line van Anchor Workwear ook voorziet in regenbroeken. Door de kwaliteit van de stof en de elastische band  is de regenkleding breed inzetbaar binnen alle facetten van deze branche. Uiteraard allemaal met de perfecte en professionele pasvorm die u van ons gewend bent.

Microphase toepassingen

Getapete naden bieden een drooggarantie

Naast de extra regenbroek is de overige werkkleding uit de Microphase Line voorzien van getapete naden. Dus desondanks de vele onzekere factoren die het werk als beveiliger kent, weten uw klanten altijd één ding zeker en dat is dat de regen nooit door de kleding zal dringen.

Microphase

Microphase voorraad artikelen

Voor ondernemers

Microvezel custom workwear werkkleding

Met onze custom workwear oplossingen produceren wij maatwerk. Dit is gebaseerd op onze Microphase lijn waarbij met een simpele aanpassing zoals het aanbrengen van extra zakken, logo of kleuraanpassingen een nieuw product kan worden gemaakt, maar ook een volledig nieuw ontwerp met eigen pasvorm en stijl is mogelijk.

Wij hebben een team in huis dat voor u het de designfase inclusief patronen om kan zetten in sampling en de uiteindelijke productieserie. Allemaal geheel in eigen beheer en met gebruik van onze eigen productie ateliers, waardoor wij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Overige collectie pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier