Beveiliging

Beveiligingskleding, het visitekaartje voor uw bedrijf

Beveiligingskleding voor security branche

Beveiligers moeten herkenbaar en representatief gekleed hun werk doen. Ook de juiste beschermende factor tegen de Nederlandse weersinvloeden, het ademende karakter van de stof en een bepaalde mate van reflecterend vermogen spelen een belangrijke rol in de Anchor Workwear voorraadlijn van de beveiligings kleding.
Als u kiest voor kwalitatieve werkkleding voor uw security personeel of uw klanten in de beveiligingsbranche dan bent u bij Anchor Workwear aan het juiste adres.

Wij zorgen er daarom voor dat onze beveiligingskleding geschikt is voor elke denkbare uitdaging of onverwachte situatie voor de mannen en vrouwen in deze branche. Dus binnen, buiten en in weer en wind.

Bent u op zoek naar meer dan onze standaard werkkleding oplossingen voor uw beveiligers of klanten? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij bieden namelijk hoogwaardige maatwerk kleding oplossingen in elke sector.

Comfort in elke denkbare situatie

Standaard oplossingen

N

Herkenbaar & representatief

N

Moderne pasvorm

N

Wind en waterdichte jassen

N

Lijn met regenkleding

N

Uit voorraad leverbaar

Comfortabel in weer en wind

Specialistisch tapewerk maakt het verschil

Slechts kiezen voor waterafstotende stoffen bij beveiligingskleding is in onze optiek niet voldoende. Daarom vind je in alle Anchor Workwear kleding voor de security branche zorgvuldig getapete naden. Hierdoor is de kleding echt waterdicht.
Door onze unieke werkwijze en jarenlange ervaring in waterdichte kleding bent u beschermd tegen weer en wind.

Kwaliteit en duurzaamheid voorop

Security kleding van de beste denkbare materialen

De microphase en comfort lijn van Anchor workwear zijn uitstekend inzetbaar in de beveiligingsbranche. De Microphase lijn is naast volledig waterdicht ook zeer lichtgewicht en draagt hierdoor comfortabel.  De Comfort lijn heeft een moderne pasvorm en is dankzij de deels getapete naden waterafstotend. De windvangers in de mouwen en de reflecterende details maken deze kledinglijn af. Het is dus de combinatie van materialen en technieken die uw beveiligers of security klanten comfort en een maximale zichtbaarheid biedt.

Waterdicht kleding van Anchor Workwear

Waterdicht

Waterafstotende kleding van Anchor Workwear

Waterafstotend

Windvangers in de kleding van Anchor Workwear

Windvangers

Verlengare zoom in de broeken van Anchor Workwear

Broeken met verlengbare zoom

Beveiliging

Voorraad artikelen

Huisstijl, aanbesteding of eigen kledinglijn.  

Anchor’s Custom made workwear

Met onze custom made workwear oplossing produceren we kleding voor de beveiligings- en security branche. Onze klanten zijn zo uiteenlopend als hun projecten, maar 1 ding hebben zij gemeen: bij ons vinden ze altijd de juiste oplossing.

De tailormade aanpassingen kunnen zoiets eenvoudigs zijn als een logo, extra zak, lus of kleuraanpassing op reeds bestaande artikelen uit ons assortiment. Maar tevens kunnen wij u ook helpen bij het ontwerpen en produceren van een compleet nieuwe kledinglijn, dankzij onze eigen product designer. Bovendien bezitten wij een patronen maak en sampling service in eigen productie ateliers, waardoor wij in staat zijn snel en volledig naar uw wensen de juiste oplossing te verzorgen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?  Wij komen graag persoonlijk met u in contact om deze met u te bespreken.

Workwear kleding

Overige Branche pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier