Groenvoorziening

Zichtbaarheid en comfort onder alle weersomstandigheden

Werkkleding voor de groenvoorziening

Voor mensen die werkzaam zijn in de groenvoorziening, bosbouw en natuurbeheer speelt een werkdag zich dagelijks buiten af. Dit betekent dat de werkkleding elke uitdaging van ons Nederlandse klimaat moet kunnen doorstaan. Zo moet de kleding de drager koel houden op warme dagen, maar tegelijkertijd ook droog en warm voor de koude en regenachtige periodes.

Bij Anchor Workwear vindt u hoogwaardige bedrijfskleding voor uw klanten. Deze bedrijfskleding is speciaal ontwikkeld voor de mannen en vrouwen die dagelijks ons land groen en de natuur gezond houden. Bij deze werkkleding stellen wij dan ook extra hogen eisen aan bijvoorbeeld slijtvastheid en bescherming tegen snijgereedschap.

Bent u op zoek naar meer dan onze standaard werkkleding voor groenvoorziening, bosbouw en natuurbeheer, dan bent u bij Anchor Workwear aan het juiste adres. Wij bieden namelijk hoogwaardige maatwerk oplossingen voor al uw werkkleding in deze specialistische branche.

Weersbestendig en hoge zichtbaarheid voorop

Standaard oplossingen

N

Hoog draagcomfort

N

Specialistische stoffen

N

Wind- waterdicht en ademend.

N

Veiligheid voorop

N

Uit voorraad leverbaar

Bij elke weertype en in elke situatie

Comfortabele werkkleding

Voor mensen die werken in de groenvoorziening is comfortabele bedrijfskleding ontzettend belangrijk. Dit door de constante fysieke inspanning die werknemers in deze sector moeten leveren in elk weertype. Waterafstotende en waterdichte afwerking van ritsen en naden is dus iets dat de nodige aandacht behoeft.

Bij Anchor Workwear begrijpen we deze uitdagingen zeer goed. Kiest u dus voor werkkleding van Anchor Workwear, dan bent u ervan verzekerd dat de dragers al hun buiten werkzaamheden comfortabel en veilig kunnen uitvoeren.

 

 

 

Striping, fluor stoffen en beschermende coating

Veilige werkkleding

Hoge zichtbaarheid is een absolute vereiste voor werkkleding in deze branche. Uw hoveniers, plantsoendiensten en/of klanten bevinden zich namelijk dagelijks in de berm langs wegen of juist dieper de natuur in.

De opvallende striping, het gebruik van fluor stoffen, waarbij optimale wasbaarheid de standaard is, in onze specialistische werkkleding zorgt voor die hoge zichtbaarheid. Ook na grondig wassen.

Anchor Workwear werkkleding die voldoet aan EN ISO20471

EN ISO20471

Anchor Workwear waterdichte werkkleding conform EN 343

EN 343

Anchor Workwear gebruikt ademende stof in de werkkleding

Ademend

Groenvoorziening

Voorraad artikelen

Professionele werkkleding als visitekaartje

Custom Workwear werkkleding

 Met onze custom made workwear oplossing produceren we maatwerk kleding voor de groenvoorzieningen. De tailormade aanpassingen kunnen zoiets eenvoudigs zijn als een logo, extra zak, lus of kleuraanpassing op reeds bestaande artikelen uit ons assortiment. Maar ook een volledig nieuw ontwerp en maatvoering behoren zeker tot de mogelijkheden. Dit uiteraard volledig in lijn met de laatste veiligheidsnormen en voorschriften.

Bent u een onafhankelijke kledingleverancier in deze branche? Wij komen graag vrijblijvend met u in gesprek om de mogelijkheden van uw project te bekijken en een oplossing op maat te bieden. 

Workwear kleding

Overige Branche pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier