Ecco Professional

Mutli-functionele schoenen voor professionals

Ecco werkschoenen

De Ecco Professional lijn is er voor professionals in elke sector. Ontwikkeld door de professionals van Ecco die weten hoe het dagelijks met beide benen op de grond te staan. Kenmerkend voor dit unieke schoeisel:

  • Comfortabel op elke ondergrond
  • Voor binnen en buiten
  • Geen stalen neuzen

Met Ecco Professional bent u verzekerd van waterdicht, winddicht, ademend en comfortabel schoeisel. De unieke PU/Vibram zolen bieden een goede demping waardoor u op elke ondergrond uit de voeten kunt. 

Onze klanten gebruiken de Ecco Professional branche breed en onder elke omstandigheid. Dus of uw personeel of klanten nu werken op een kantoor, de beveiliging of bijvoorbeeld in de zorgsector. U kunt onder elke omstandigheid en overal volledig vertrouwen op uw Ecco Professionals.

Waarom Ecco Professional 

Unieke eigenschappen van Ecco’s Professional lijn

N

Antistatisch

N

Optimaal grondcontact

N

Comfortabel

N

GORE-TEX® lining

N

Slijtvaste zool

N

Verkrijgbaar in 3 schoenhoogten

Gore-tex® en VIBRAM®

GORE-TEX® water- en winddichte voering garandeert voor droge en comfortabele voeten in zelfs de slechtste weersomstandigheden. De VIBRAM® rubberen buitenzool zorgt voor extra grip zonder concessies te doen aan de duurzame functionaliteit.

Verschillende modellen Ecco Professional

Of u nu op zoek bent naar een schoen waarmee u kilometers kan maken of een schoen die uw bedrijf representeert, in de Ecco professional lijn slaagt u altijd. Het laag hoog en extra hoge model zijn er voor de echte kilometer vreters die veelal buiten hun werk doen.
De City || is een zeer representatief model die in geen enkele kantoor situatie zal misstaan.
De Ecco Lite is nieuw toegevoegd aan de professional lijn en is dankzij het lichtgewichte model en de sportieve uitstraling zeer breed inzetbaar.

Ecco

Ecco voorraad artikelen

Overige collectie pagina’s

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Contactformulier