Over ons

Test afbeelding Test afbeelding2

Anchor Workwear

Onze kracht ligt naast ons “standaardprogramma” in het vertalen van de individuele klantwensen naar een onderscheidend product. Door innovatieve knowhow, jarenlange  ervaring, eigen productie faciliteiten in Vietnam, Bulgarije en Bergen op Zoom en dankzij ons enthousiasme, zijn wij in staat om specials te produceren vanaf 25 stuks met naleveringen per stuk. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, maken wij gebruik van gerenommeerde stof- en fourniturenfabrikanten en doen wij geen concessies aan kwaliteit.

 

Door interactie met onze klanten en leveranciers blijven wij onze producten verbeteren en zijn wij in staat om zeer snel in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. Uw wens voor comfortabele, veilige en unieke werkkleding beantwoorden wij met een uitgebreid voorraad programma en met ‘specials’ die we speciaal voor u produceren.
Wanneer u in ons programma niet het gewenste artikel kunt vinden of wanneer u een artikel ziet wat u aangepast wilt hebben naar uw wensen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Onze werkwijze.
Afspraak: tijdens dit gesprek zullen wij uw wensen inventariseren, o.a. stofkwaliteit, kleur, aantal, normeringen etc.
Offerte: in de offerte vindt u al uw wensen zoals besproken met de bijbehorende levertijden en daaraan gekoppeld de prijzen.
Monster: als vervolg op het offertestadium kunnen wij voor u een monster produceren, zodat u kunt zien hoe uw wensen passen in het eindproduct.
Goedkeuring: tijdens dit gesprek zullen wij samen met u nogmaals uw wensen en het monster bespreken, zodat u ervan verzekerd bent dat de uiteindelijke producten aan alle wensen en eisen voldoen.
Productie: stoffen worden gekeurd, patronen worden gecontroleerd en de werkkleding wordt geproduceerd.
Controle: gedurende de productie worden stoffen, fournituren en halffabrikaten gecontroleerd. Vervolgens wordt het eindproduct gecontroleerd en daarna verpakt.
Transport: de producten komen per boot, vliegtuig of wegtransport naar Nederland.
Controle: in Nederland worden de producten nogmaals gecontroleerd of ze aan uw wensen en onze eisen voldoen.
Levering: de bestelde kleding wordt bij u afgeleverd.
Evaluatie: tijdens een persoonlijk gesprek zullen we nogmaals de levering bespreken.


Anchor Workwear Fair Wear Foundation

Brand Performance Check 2018: http://www.anchorworkwear.com/download.asp?id=439